Maksutavat verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit maksaa tilauksesi verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla, laskulla, osamaksulla tai mobiilimaksulla. Tilaaminen ja maksaminen on turvallista. Maksut välittyvät luotettavien palveluiden (Nordea Connect, Nets tai AfterPay) kautta. Maksutietoja ei tallenneta verkkokauppaamme.

Maksaminen verkkopankkitunnuksilla

Voit maksaa verkkokauppaostokset kätevästi verkkopankkitunnuksilla. Tällä hetkellä käytössä ovat Nordea, Op, Säästöpankki, Danskebank, Ålandsbanken, Spankki ja POP Pankki -verkkopankit.

Maksaminen luottokortilla

Luottokortilla maksaminen onnistuu Visa ja MasterCard -korteilla.

Mobiilimaksaminen

Mobiilimaksun voi suorittaa Siirto tai MobilePay -sovelluksilla.

Maksaminen laskulla/osamaksulla

Lasku/osamaksuvaihtoehto on toteutettu yhteistyössä Gothia Oy:n (AfterPay) kanssa. Saat laskun sähköpostiin tilauksen jälkeen. Maksuehto on 14 vuorokautta. Laskun saatuasi voit siirtää sen eräpäivää (14pv 0€), maksaa osissa tai maksaa laskun suoraan MyAfterPay-palvelussa. AfterPay-osamaksuvaihtoehdoilla maksat juuri sinulle sopivissa kuukausierissä. Valittavanasi on kaksi osamaksuvaihtoehtoa: joustava AftePay Flex, jolla valitset aina kulloinkin itsellesi parhaiten sopivan kuukausierän, tai AfterPay Osamaksu, jolla maksat ostoksesi aina saman suuruisissa kuukausierissä. Tilauksen jälkeen saat AfterPaylta sähköpostin jossa sinua pyydetään vahvistamaan luottosopimus MyAfterPay-palvelussa.

Jotta voit tilata laskulla/osamaksulla, tulee sinun olla 20 vuotta täyttänyt, omata suomalainen henkilötunnus ja postiosoite. Lisäksi sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintää.
AfterPayn maksutavoilla ostettaessa siirryt viimeistelemään maksusi Verifonen maksupalveluun, jossa sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi.

Ostaessasi laskulla tulee Afterpay käsittelemään henkilötietojasi rekisterinpitäjän ominaisuudessa.
Henkilötietoja käsitellään esimerkiksi sopimuksen täytäntöönpanossa sekä tunnistamisen ja luottotarkastuksen toteutuksen yhteydessä ulkoisten ja sisäisten tietokantojen kautta. Katso lisää täältä