Peruuttamisoikeus (yksityisasiakkaat)

Posti- ja etämyynnistä tilatuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen peruuttamisoikeus 14 vuorokauden ajan tavaran vastaanottamisesta. Tämä tarkoittaa, että voit vaihtaa tai palauttaa tilaamasi tuotteet, edellyttäen että:

• tuote on käyttämätön ja ehjä

• tuote on alkuperäisessä ja ehjässä pakkauksessaan

• palautuksen mukana pitää olla kuitti/todistus ostosta sekä tilaajan yhteystiedot maksun palautusta varten. Kannattaa esim. tulostaa sähköpostiin tullut tilausvahvistus tai verkkokaupan tilaushistoriasta tilausta koskeva sivu ja laittaa mukaan oma pankkitilinnumero.

• ilmoita myös, jos palautuksen syynä on tuotteessa ilmennyt vika, niin voimme tutkia tuotteen eikä se päädy toiselle asiakkaalle.

• erikseen tilatuilla, yksilöllisesti valmistetuilla osilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

• palautus onnistuu Postin tai Matkahuollon asiakaspalautuksena. Ota yhteyttä, niin voimme neuvoa palautusasiassa tarkemmin

• Muovikalvoon pakattuja osia tai osasarjoja ei saa avata muovipakkauksestaan.

• HUOM! Muovikelmuun pakattuja kaasuttimen korjaussarjoja tai moottorin runkolaakereita ei voida palauttaa, jos muovikelmu on rikottu. Suojaavan muovikelmun puuttuminen voi vaurioittaa laakereita kuljetuksessa. Varmista siis tuotteiden sopivuus ennen suojaavan muovikelmun rikkomista. Sama koskee kaikkia muovikalvoon pakattuja osia ja osasarjoja.

Palautus

Tilattujen tuotteiden palautus (kts.peruuttamisoikeus) onnistuu asiakaspalutuksena ilman kuluja Matkahuollon tai Postin (ei Posti kotimaan rahti) kautta. Palautuksen voi suorittaa myös suoraan myymälään. Emme ota vastaan postiennakko ym. lähetyksiä.

Virhevastuu

Virhevastuutapauksissa ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme, joka neuvoo sinua jatkotoimissa. Palauttaessasi tuotetta, liitä mukaan omat yhteystietosi sekä selvitys tuotteessa havaitusta viasta sekä minkälaisessa tilanteessa vika ilmenee.

Takuu

Jos tuotteilla on maahantuojan (US-Parts Finn-Am Oy) myöntämä ylimääräinen takuu, on siitä kerrottu tuote-esittelyn kohdalla. Takuutapauksissa ota meihin yhteyttä, niin neuvomme sinua jatkotoimissa.

 

Peruuttamisoikeus (yritysasiakkaat)

US-Parts Finn-Am Oy:n varaosien ja takuuosien palautusohjeet 08.12.2008 alkaen.

Toimituksia koskevat huomautukset tehtävä 8 vrk:n kuluessa toimituspäivästä. Sovi aina palautuksesta myyjän kanssa epäselvyyksien välttämiseksi.

TAVARAPALAUTUKSET

1. Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikelpoisia, pakkaukseltaan moitteettomia ja varaosanumerot paikoillaan.

2. Käytettävä US-Parts Finn-Am Oy:n palautuslomaketta. Merkitse lomakkeeseen tuotekohtaisesti palautuksen syy, myyjä sekä laskun tai lähetteen numero.

3. Palautusehdot:
- palautus 14 vrk:n sisällä toimituspäivästä: US-Parts hyvittää laskutetun arvon.
- palautus 30 vrk:n sisällä toimituspäivästä: US-Parts hyvittää 50% kauppahinnasta.
- palautus yli 30 vrk: ei hyvitystä.

4. Emme hyväksy palautettavaksi:
- toimitustilaustavaroita sekä erikoistilaustavaroita
- poistomyyntituotteita
- tuotteita, jotka on asennettu tai yritetty asentaa autoon
- vahingoittuneissa pakkauksissa olevia tuotteita
- ilman pakkausta olevia tuotteita

5. Palautukset osoitteeseen: US-Parts Finn-Am Oy, Holkkitie 10, 00880 Helsinki

6. Asiakas maksaa aina palautusrahdin.

7. Palautus tapahtuu asiakkaan vastuulla. Mikäli US-Parts Finn-Am Oy on toimillaan palautuksen aiheuttaja, US-Parts Finn-Am Oy maksaa rahdin.

8. Palautukset ainoastaan Matkahuollon tai Postin (ei Posti kotimaan rahti) kautta. Palautuksen voi suorittaa myös suoraan myymälään. Emme ota vastaan postiennakko ym. lähetyksiä.

9. Tuotteita joita ei hyväksytä palautettaviksi, toimitetaan takaisin asiakkaan kustannuksella tai romutetaan, mikäli asiakas antaa tähän luvan.

TAKUUPALAUTUKSET

Takuuseen liittyvissä tapauksissa on käytettävä US-Parts Finn-Am Oy:n takuuhakemuslomaketta. Poikkeuksena mm. Four Seasons ja KW/Weitec, joilla on oma takuuhakemuslomakkeensa.

Lomakkeeseen tulee merkitä kaikki asian käsittelyyn vaikuttavat seikat = nopeuttaa käsittelyä.
- takuutapaukset tulee erotella muista palautuksista
- US-Parts Finn-Am Oy maksaa takuuosien palautuskulut

Pidätämme itsellämme oikeuden palauttaa vastoin ohjeitamme toimitetut lähetykset asiakkaan kustannuksella.

 

Lomakkeet

Avaa ja täytä lomake ja lähetä se tuotteiden mukana. Jos et pysty täyttämään lomaketta selaimessa, tallenna se koneelle ja avaa sitten uudelleen esim. Adobe Acrobat-ohjelmalla.

Takuuilmoitus

Palautuslomake